Darček ku každej objednávke Intact Hroznový cukor s príchuťou čerešňa

Naturprodukt Sirup Šalviový 500 ml

Kód: 96.0102
6,98 € / ks 5,82 € bez DPH
Skladom (>5 ks)
Balenie: 500 ml

Naturprodukt sirupy sú vyrábané manufaktúrnym spôsobom, bez pridaných aróm, konzervantov či zvýrazňovačov chuti. Vôňu a chuť dodáva sirupom adekvátna porcia ovocia alebo výdatná dávka byliniek. O celý proces, t.j. od pestovania a nákupu byliniek, cez ich spracovanie a výrobu, až po samotnú distribúciu a predaj hotových produktov sa staráme s láskou a rešpektom. Objem: 250 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

Pôvodná horkastá chuť šalvie lekárskej je delikátne zjemnená repným cukrom. Vzniká tak vyvážená kompozícia, vynikajúca nielen pre exponované obdobia.

Naturprodukt sirupy sú vyrobené manufaktúrne, šetrným postupom, zo surovín od preverených dodávateľov. Vôňu a chuť sirupom dodáva adekvátna dávka ovocia alebo výdatná dávka byliniek, trvanlivosť a stabilitu potom zabezpečujú rastlinné silice.

 

Návod na použitie
Návod na použitie: Do čaju, limonád, jogurtu, na zmrzliny a do ďalších pochutín. Odporúčame ich ako pre domáce použitie, tak pre bary, reštaurácie, wellness centrá, lekárne, bio obchodom. Jednoducho všade tam, kde dávajú prednosť čisto prírodným produktom.

Dávkovanie: podľa individuálnej chuti. Odporúčané riedenie: 1:10 (na 1 diel sirupu 10 dielov tekutiny).

Skladovanie: Skladujte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 3 mesiacov.

Zloženie
Zloženie: Cukor, šalviový výluh 42 %, (pitná voda, šalvia 5 %), kyselina: kyselina citrónová, silica citrónová. Pasterizované. Usadeniny nie sú na závadu.
Výživové hodnoty na 100 ml: Energetická hodnota: 1520 kJ /362 kcal, Tuky: < 0,5 g, Z toho nasýtené mastné kyseliny: < 0,1 g, Sacharidy: 89 g, Z toho cukry: 89 g, Bielkoviny: < 0,5 g, Soľ: < 0,01 g.

Doplňujúce informácie
DistribútorNATURPRODUKT spol.s r.o.
Krajina pôvoduČeská republika
CharakteristikaPotraviny
Čiarový kód8595026106789
Forma500 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: